Skip links

Publieksdag

Omslagdag met Kantelmoment

De effectiviteit van Opporren bewijst zich op de Omslagdag.

Rond de dertig genodigden – mensen van velerlei pluimage die elkaar niet of nauwelijks kennen -zijn bij de tweede activiteit – het Baksteenspel – al zodanig aan elkaar gewend geraakt dat ze haast vanzelfsprekend naar de hand of schouder reiken, om elkaar staande te houden. Staande op dat véél te kleine ongemakkelijke houten blokje, zit je toch samen in hetzelfde schuitje. En dat brengt klaarblijkelijk een scheutje empathie naar boven.

 

Baksteenspel: zoeken naar houvast bij elkaar.

Emmeren: deze activiteit gaat zoals altijd een paar keer faliekant mis en dat is leuk: iedereen roept door elkaar! Emmeren op de foto hiernaast: zie ze samen lachend fouten maken!

Fouten maken moet in deze business.

Het officiele Omslagmoment van 33 jaar recreatie naar Opporren.nl: een versleten gele kajak, met op de bovenzijde een al even oud versleten spandoek van Buitensport Twente, en een man die onder water het versleten oude shirt verwisselt.

PLONS!

En dan op de onderkant het geheel nieuwe Opporren.nl: en onder de boot even snel het oude bedrijfsshirt uit- en het nieuwe aangetrokken.

Opporren.nl: voor laagdrempelige teamtraining met effect. Je doet wat je bent.

 

Ico Jongerden

06 13 38 99 20