Skip links

Teambuilding op anderhalve meter

Merk je dat je team moeite heeft met de anderhalvemetereconomie? De online vergaderingen gaan minder goed dan normaal, men raakt gefrustreerd en spraakverwarring gaat de boventoon voeren. Komt dit je (helaas) bekend voor? Het team van Opporren helpt je graag weer op weg naar dat effectieve team!

De thema’s

Effectief communiceren met ruis

Goede feedback geven

Wederzijds begrip

Focus en verantwoordelijkheid

Effectief communiceren met ruis

Goede feedback geven

Wederzijds begrip

Focus en verantwoordelijkheid

Het plan

Dit voorjaar kenmerkt zich door de heftige tijd. Het coronavirus maakte dat we anders met elkaar om moeten gaan. Afstand houden en zoveel mogelijk thuiswerken, waar dat mogelijk was. Maar ook nu men weer iets meer bewegingsvrijheid krijgt en naar kantoor gaat moet de anderhalf meter gehandhaafd blijven. Na de onwennige periode geeft deze periode ook kansen om de onderlinge relaties te verdiepen.

Alleen, deze kansen moeten wel benut worden! Opporren is gespecialiseerd in groepsprocessen. Want juist nu is het team belangrijk om er samen door heen te komen. Wij hebben een dagprogramma ontwikkeld waarin aandacht wordt geschonken aan de nieuwe situatie. Het ongemak van de afstand wordt besproken in het team. Want hoe kan je team op zoek naar een nieuwe werkwijze op afstand?

Het team van opporren gaat in dit dagprogramma graag in op de wijze waarop er effectief gecommuniceerd kan worden met ruis, hoe je goed feedback geeft en het creƫren van wederzijds begrip. Alles vanuit de focus en de verantwoordelijkheid die iedereen heeft in deze economie.

Uiteraard staat tijdens dit dagprogramma de fysieke en de sociale veiligheid centraal. Essentieel voor een gezamenlijke toekomst.

Ervaar hoe je team weer effectief kan zijn in deze tijd en meld je nu aan!

Wij zullen trainingen geven vanaf 1 juni voor groepen van 12 t/m 14 personen. Na het aanmelden nemen wij contact op om de verdere planning te bespreken.

Heb je eerst nog vragen voordat je je aanmeldt? 06 13 38 99 20

  • De groepen zijn maximaal 14 groot. Meer mensen aanmelden kan, dan zullen we de groep opsplitsen.